Wilt u graag in persoonlijk overleg uw feest bespreken, bel gerust voor een afspraak. Dan bekijken we de locatie en nemen de mogelijkheden met u door 06 4241 5211 Liever van te voren een prijsindicatie? Dat kan ook. probeer uw wensen zorgvuldig te omschrijven, dan geven we u vast een idee van de kosten/mogelijkheden. info@dorpskring.nl
Over ons - dorpskring
10
page-template-default,page,page-id-10,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Over ons

Over ons

Al sedert 2001 zijn wij gastheer en vrouw in ons partycentrum “De Dorpskring” in Beesd, naast ons partycentrum runnen wij ook een party- & catering service dus zo houden wij al onze lijntjes kort. In 2014 is zalencentrum “De Betuwe Poort” in Rhenoy ook op onze weg gekomen en mogen wij ook hier het gastheerschap over runnen.

De Dorpskring licht heel centraal aan de snelweg A2 met een ruime parkeergelegenheid op het nabijgelegen dorpsplein kunnen we festiviteiten  (in combinatie met t’Podium) tot 225 personen verzorgen.

De Dorpskring bestaat uit 2 zalen deze zijn te gebruiken voor elke gelegenheid,
zoals een verjaardag, bruiloft, themafeest, vergadering of bedrijfsfeest.

Zoals gezegd hebben wij onze eigen party- & cateringservice hierdoor is het verzorgen van feesten ook op uw locatie voor ons ook een optie.
Hierbij kunt u denken aan een verjaardag bij u thuis, een buffet op locatie, een compleet verzorgde barbecue of een feest in een aangeklede tent, kijk voor meer informatie op www.partyservicepartypoint.nl.

Gemoedelijk en Gastvrij is waar het bij ons om draait!

Wij hopen u binnenkort in de “De Dorpskring” te mogen begroeten.

Fijnard & Yvonne Pellicaan & Medewerkers