Wilt u graag in persoonlijk overleg uw feest bespreken, bel gerust voor een afspraak. Dan bekijken we de locatie en nemen de mogelijkheden met u door 06 4241 5211 Liever van te voren een prijsindicatie? Dat kan ook. probeer uw wensen zorgvuldig te omschrijven, dan geven we u vast een idee van de kosten/mogelijkheden. info@dorpskring.nl
Onze zalen - dorpskring
15999
page-template-default,page,page-id-15999,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Onze zalen

Grote zaal

Onze grote zaal is geschikt voor festiviteiten van 40 tot ca 180 personen, gelang hoe de zaal word ingericht met de zit en staanplaatsen,

Door onze grote openslaande deuren aan de voorzijden krijg deze zaal het nodige daglicht binnen maar kan natuurlijk in de zomermaanden goed dienen als doorloop naar ons terras aan de voorzijde.

Met een bar aan de achter en voorzijde van de zaal is iedereen goed bereikbaar, om voor voldoende drankjes en hapjes te voorzien!

Tevens is deze zaal voorzien van een beamer met scherm en een geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek.

t’Podium

t´Podium onze zgn. cafe-zaal is geschikt voor gezelschappen van 25 tot ca. 90 personen. In deze gezellige zaal waan je je in de SEVENTIES & EIGHTIES! 

Een blacklight-spiegelwand, retro behang een gezellige bar en natuurlijk een spiegelbol zijn alle ingrediënten compleet voor een geslaagd feest.

In combinatie van het gezellige en geheel met een grote parasol overkapt terras een geslaagde lokatie voor uw barbecue of bedrijfsfeest.