Wilt u graag in persoonlijk overleg uw feest bespreken, bel gerust voor een afspraak. Dan bekijken we de locatie en nemen de mogelijkheden met u door 06 4241 5211 Liever van te voren een prijsindicatie? Dat kan ook. probeer uw wensen zorgvuldig te omschrijven, dan geven we u vast een idee van de kosten/mogelijkheden. info@dorpskring.nl
Arrangementen - dorpskring
14479
page-template-default,page,page-id-14479,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Arrangementen

Bruiloft of jubileum

Uw bruiloft of jubileum is een van de meest bijzondere dagen van uw leven en wij willen u alle zorgen uit handen nemen door deze dag tot in de puntjes voor u te verzorgen. Uw feest kan gehouden worden in onze feestzaal, groot genoeg voor feesten van 25 tot 180 personen.

t’Podium is ideaal voor kleine gezelschappen tot 60 personen of voor het nuttigen van uw diner of buffet met uw daggasten.

Wij organiseren alles tot in detail, gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Heeft u speciale wensen voor de muziek, catering of aankleding van de feestzaal? Wat ons betreft is alles mogelijk en wordt er dan ook alles aan gedaan om uw feest onvergetelijk te maken! Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij een aantal arrangementen voor u samengesteld.

Uiteraard zijn deze geheel aan uw wensen aan te passen!

Uiteraard bent u van harte welkom om een afspraak te maken zodat we uw wensen door kunnen spreken en u zich kunt oriënteren op de verschillende mogelijkheden.

DSC_4154 (2)
DSC_4156
Graag verzorgen wij uw feest of jubileum tot in de puntjes:

Vanaf het aansnijden van de bruidstaart en/of proosten met een feestelijk drankje, een diner of buffet en uw feestavond tot aan de avondafsluiting met een kopje koffie en een broodje aan toe.

Al naar gelang uw wensen stellen wij het draaiboek met u samen.

Al onze arrangementen zijn naar wens uit te breiden en aan te passen, want… geen feest is het zelfde!

U kunt dan denken aan:

  • Een welkomsdrankje (glaasje Prosecco of mousserende rose)
  • Puntzak friet met mayonaise
  • Portie kipsate met stokbrood en pindasaus
  • Broodje kroket of frikandel
  • Broodje beenham met honing-mosterdsaus
  • Pitabroodje shoarma
  • Eenpersoons slaatje
  • Minibroodje Kwekkeboom-bitterbal of hamburger.
  • Luxe broodjes en sandwiches

Staat er iets niet tussen, vraag het ons vrijblijvend!