Wilt u graag in persoonlijk overleg uw feest bespreken, bel gerust voor een afspraak. Dan bekijken we de locatie en nemen de mogelijkheden met u door 06 4241 5211 Liever van te voren een prijsindicatie? Dat kan ook. probeer uw wensen zorgvuldig te omschrijven, dan geven we u vast een idee van de kosten/mogelijkheden. info@dorpskring.nl
Workshops & activiteiten - dorpskring
15976
page-template-default,page,page-id-15976,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Workshops & activiteiten

Gezellige activiteiten met vrienden, familie of personeel

Bij De Dorpskring  vermaakt u zich met een of meer activiteiten. We hebben verschillende gezellige activiteiten. Zoekt u avontuur, wilt u sportief bezig zijn of juist ontspannen? Geen probleem, we hebben altijd een activiteit die bij u en uw gezelschap past. Zelfs als het weer tegenvalt, want we hebben ook voldoende binnen-activiteiten!

Activiteiten met compleet eet- en drinkarrangement

We weten als geen ander dat u dorst en trek krijgt van onze activiteiten. Daarom verzorgen we graag uw complete dag of avond voor u. Naast de gezellige activiteit zorgen we ook dat iedereen geniet van een natje en een droogje.

De mogelijkheden zijn eindeloos door bijvoorbeeld verschillende activiteiten te combineren met onze arrangementen. U bent niet gebonden aan vaste tijden, we passen ons graag aan uw voorkeur aan.

boogschieten-ardennen-outlive-2-600x381