Wilt u graag in persoonlijk overleg uw feest bespreken, bel gerust voor een afspraak. Dan bekijken we de locatie en nemen de mogelijkheden met u door 06 4241 5211 Liever van te voren een prijsindicatie? Dat kan ook. probeer uw wensen zorgvuldig te omschrijven, dan geven we u vast een idee van de kosten/mogelijkheden. info@dorpskring.nl
Leuke aanvullingen op uw feest! - dorpskring
16089
page-template-default,page,page-id-16089,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Leuke aanvullingen op uw feest!

Nostalgische ijscowagen

Trakteer uw gasten op uw feest of evenement op een heerlijk ijsje uit een authentieke Italiaanse ijscowagen, nostalgische ijscobrommer of uit de ijscofiets met (bedrijfs)logo! Het overheerlijke ijs van wordt op ambachtelijke wijze bereidt en dat proeft u. Onze ijskarren zijn inzetbaar voor kleine en grote evenementen, bedrijfsfeesten, presentaties, familiefeesten, straatfeesten, bruiloften, braderieën, of gewoon zomaar.

ijscoboer
Flitskast-Fotohokje2

Een echt fotohokje of fotozuil op je feest?

Wil jij een écht fotohokje of videohokje op jouw bruiloft, bedrijfsfeest of waar-dan-ook?
Het Flitskast fotohokje is een stijlvolle fotobooth waarmee je niet alleen foto’s kunt maken, maar óók nog eens video’s kunt opnemen. Zo kunnen jouw gasten kiezen of ze hilarische foto’s maken, of een leuke video opnemen.

Snackwagen

Een compleet ingerichte snackwagen voor het opleuken van uw feest, bestaat ook tot de mogelijkheden. Er zijn verschillende snacks en natuurlijk heerlijke goudgele friet verkrijgbaar voor u en uw gasten.

snackwagen