Wilt u graag in persoonlijk overleg uw feest bespreken, bel gerust voor een afspraak. Dan bekijken we de locatie en nemen de mogelijkheden met u door 06 4241 5211 Liever van te voren een prijsindicatie? Dat kan ook. probeer uw wensen zorgvuldig te omschrijven, dan geven we u vast een idee van de kosten/mogelijkheden. info@dorpskring.nl
dorpskring | workshop cocktail maken
14671
post-template-default,single,single-post,postid-14671,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

workshop cocktail maken

workshop cocktail maken

Cocktails zijn een luxe verwennerij. Is ideaal voor iedereen die naast het dansen nog een extra activiteit wil. Leer ze nu zelf maken! Samen met getrainde bartenders worden, op informele en informatieve wijze, de meest uiteenlopende en exclusieve cocktails bereid. De cocktail workshop begint met een introductie over drankenkennis, presentatie, beleving en barapparatuur.

Geen reactie's

Geef een reactie