Wilt u graag in persoonlijk overleg uw feest bespreken, bel gerust voor een afspraak. Dan bekijken we de locatie en nemen de mogelijkheden met u door 06 4241 5211 Liever van te voren een prijsindicatie? Dat kan ook. probeer uw wensen zorgvuldig te omschrijven, dan geven we u vast een idee van de kosten/mogelijkheden. info@dorpskring.nl
dorpskring | pubquiz
15681
post-template-default,single,single-post,postid-15681,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

pubquiz

pubquiz

We hebben in de afgelopen jaren een berg ervaring opgedaan met het in elkaar steken van een leuke, uitdagende, grappige PubQuiz. Mede daarom blijkt telkens weer dat onze quiz geschikt is voor alle doelgroepen en alle niveaus. Zo beleeft iedere deelnemer het nodige plezier aan de quiz. We beschikken over een uiterst ervaren team van presentatoren, die elke PubQuiz weer op enthousiaste reacties kunnen rekenen. Een enkeling zult u ook kunnen herkennen van televisie.

Geen reactie's

Geef een reactie